Αρχική Σελίδα

XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Χαλαζίας VATRO που ιδρύονται το 2003, ένας κύριοι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και ένας κατασκευαστής της πέτρας χαλαζία στην Κίνα. Με τη βοήθεια των ιταλικών ανώτερων μηχανικών, ο χαλαζίας VATRO είναι σε θέση να επιτύχει μια ικανότητα παραγωγής περισσότερο από 1.000.000 Sqm το χρόνο. Το εργοστάσιο πλακών μας βρίσκεται στην πόλη Linyi, επαρχία Shandong, China.It έχει τον τομέα πατωμάτων του sqm 80.000. Υπάρχουν οκτώ γραμμές παραγωγής και περισσότερα από 600 μέλη στις εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένων οκτώ μελών των επαγγελματικών και τεχνικών προσώπων και του ε μια QC ομάδα 24 μελών που στην επιθεώρηση όλων των ειδών τεχνητών προϊόντων πετρών.

Το εργοστάσιο επεξεργασίας ήταν στη βιομηχανική ζώνη Shijing, Nanan, επαρχία Fujian, που είναι στενή στο διεθνή αερολιμένα Xiamen, περίπου δρόμος 40 λεπτών. Καλύπτει έναν τομέα του sqm 15.000. Και πάνω από 120 εργαζόμενοι. Η επιχείρησή μας εστιάζει στην τεχνικές καινοτομία και την ανάπτυξη προκειμένου να ληφθεί η υψηλότερη ποιότητα. Οι σημαντικές γραμμές έρευνάς μας περιλαμβάνουν την κενή τεχνολογία μίξης και obturation supervoltage την πιέζοντας τεχνολογία. Είμαστε υπερήφανοι ότι η ποιότητά μας είναι ενός υψηλού διεθνούς επιπέδου.

 

Ο χαλαζίας VATRO είναι όχι μόνο λειτουργικός και ανθεκτικός, αλλά και όμορφος. Τα κρύσταλλα χαλαζία κατασκευάζονται σε μια αυτόματη γραμμή παραγωγής κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και την πίεση. Η ομορφιά είναι ένα αποτέλεσμα των φυσικών στοιχείων και η ποιότητα της τεχνολογίας. Τα προϊόντα μας έχουν αναπτύξει και καθιερώνουν μια παρουσία στις αγορές στο HK, την Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Νότια Κορέα, την Ινδία, τη Σαουδική Αραβία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και πολλές άλλες χώρες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Με περισσότερο από την εμπειρία 10 ετών, Vatrostone είναι τώρα ένας από τους αρχαιότερους κατασκευαστές των κατασκευασμένων πετρών χαλαζία. Το 2014 - το γραφείο Vatro Xiamen ιδρύθηκε, άρχισε να εξάγει το χαλαζία από μας.

 

 

 

 

XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD XIAMEN VATRO STONE IMP.& EXP.CO.,LTD
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : VATRO

Αριθμός Υπαλλήλων : 700~720

Ετήσιες πωλήσεις : 38000000-40000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Πάγκοι χαλαζία Calacatta για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Πάγκοι χαλαζία Calacatta για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Πάγκοι χαλαζία Calacatta για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Πάγκοι χαλαζία Calacatta για τις πωλήσεις